GDPR

  1. UVOD

CZK Centar za kulturu „Rudar“ Mursko Središće priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem www.czk-rudar.hr  prikupi.
CZK Centar za kulturu „Rudar“ prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje. Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.czk-rudar.hr  predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

  1. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno upisali prilikom rezervacije online ulaznica.
Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove s Vašim osobnim podacima CZK Centar za kulturu „Rudar“ će koristit samo u svrhu identifikacije i pristupa uslugama centra putem ulaznica.

  1. REZERVACIJA

Pri rezervaciji online ulaznica CZK Centar za kulturu „Rudar“, bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. Ime i prezime, mobitel, email ).

  1. POVEZNICE

Internet stranica www.czk-rudar.hr sadrži poveznice na druge Internet stranice (Facebook). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako CZK Centar za kulturu „Rudar“ ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

  1. DIGITALNI MARKETING

Kontakt informacije, kao što su ime i prezime, mobitel i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti online rezervacijski sustav CZK Centar za kulturu „Rudar“.

  1. SIGURNOST

CZK Centar za kulturu „Rudar“ poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.
Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane CZK Centar za kulturu „Rudar“  odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na email adresu czkrudar@gmail.com

  1. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

CZK Rudar,Trg bana Josipa Jelačića 10,
40315 Mursko Središće
Tel. +385 99 590 7086
Mail. czkrudar@gmail.com
OIB: 66773839227