Ovaj vikend u Centru za kulturu „Rudar“ i dvije poslastice za obitelji, djecu i mlade

25.02.2023. | Novosti CZK

Osim predstave Roberta Kurbaše ovaj nam vikend u Centru za kulturu „Rudar“ u Murskom Središću donosi i dvije poslastice za obitelji djecu i mlade.  Riječ je o animiranom filmu Pastanian i tri mušketira i dječjem igranom filmu Nikica u potrazi za blagom. Ulaznice možete kupiti na blagajni CZK Rudar neposredno prije filma po cijeni od 2,00 eura za djecu i 3,20 eura za odrasle.

PASTANIAN I TRI MUŠKETIRA

-subota u 16.00

-nedjelja u 14.00

Temeljena na slavnom romanu ‘Tri mušketira’ i smještena u 17. stoljeće, ova nevjerojatna animirana avantura prati mladog štenca P’Astaniana koji putuje u velebni Pariz i nada se da će ispuniti svoj san da postane jedan od slavnih zaštitnika kralja.

P’Astanian je mladi mačevalac koji sanja pridružiti se legendarnim Njušketirima. Nakon što je dokazao svoje vještine i stekao njihovo povjerenje, on i Njušketiri moraju obraniti kralja od tajne zavjere zlog kardinala koji želi preuzeti vlast. Budući da nitko drugi ne može spasiti situaciju, P’Astanian i njegovi novostečeni prijatelji, talentirani mačevaoci, kreću u avanturu kako bi bili spasili kralja i oslobodili regiju.

NIKICA U POTRAZI ZA BLAGOM

-subota u 18.00

-nedjelja u 16.00

Uz pomoć svojih prijatelja, Nikica kreće u potragu za tajnim blagom koje bi ga moglo spasiti od onoga čega se najviše grozi – preseljenja u drugi grad. Savršeni svijet malog Nikice uključuje tatu i mamu, njegovu školu i, što je najvažnije, hrpu vjernih prijatelja. Ta se grupica prijatelja zovu Nepobjedivi, ali oni su prije svega nerazdvojni. Barem tako misle. Jer kad Nikičin tata dobije unapređenje i kaže svojoj obitelji da svi moraju preseliti na jug Francuske, njegov se mali savršeni svijet počinje raspadati. Kako može nastaviti bez svojih prijatelja? Bez Alexovih kroasana, Cuthbertovih naočala, Matthewova nestašluka i daleko od njihovog omiljenog igrališta?