Povodom Valentinovog – Savršeni partner Teatra Gavran

30.01.2023. | Novosti CZK

Noć muzeja je odrađena, a sada nam se približava Valentinovo. Središnji program za sve sretno i nesretno pogođene Kupidovom strijelom bit će u nedjelju, 12. veljače u 19.00 sati kada nam stiže jedno od najboljih hrvatskih kazališta, Teatar Gavran, s predstavom Savršeni partner, hit komedijom Mire Gavrana, najizvođenijeg hrvatskog kazališnog autora u Hrvatskoj i inozemstvu. Sve ulaznice kupljene u Adventu i dalje vrijede, a nove se mogu kupiti po popularnoj adventskoj cijeni od samo 6,60 eura.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Centra za kulturu „Rudar“ od sat vremena prije svakog najavljenog programa, te putem web stranice na linku: https://czk-rudar.hr/#details?st=34&po=2023-02-12

O PREDSTAVI:

Glume: Ana Vilenica/Lana Gojak Bajt, Sven Jakir i Kristina Krepela

Autor: Miro Gavran

Redateljica: Slađana Kilibarda

Asistent redateljice: Lovro Krsnik

Dramaturginja: Dina Vukelić

Scenografkinja: Valentina Crnković

Kostimografkinja: Hana Letica

Scenski pokret: Tamara Savićević

Šminka: Ena Čalović

Oblikovatelj svjetla: Mario Vnučec

Oblikovatelj tona: Neven Zebić

Izvršna producentica: Antonia Furjan


KRATAK SADRŽAJ:

Pazite što želite – možda vam se želja ostvari! Tina je poželjela savršenog muškarca… I dobila ga je. U tome joj je pomogla znanstvenica Barbara koja joj je prema njezinom naputku kreirala savršenog muškarca, androida Davida. Tražimo li uistinu savršenstvo i što se dogodi kada dobijemo upravo ono što smo željeli saznajte u ovoj uzbudljivoj predstavi koja će vas nasmijati do suza, ali i zbog koje ćete se zamisliti. Ova komedija zanimljiv način progovara o muško-ženskim odnosima i sukobima zbog neprihvaćanja karakternih različitosti između muškaraca i žena. Sven Jakir, Kristina Krepela i Ana Vilenica predočit će vam jednu zanimljivu priču o kompleksnosti muško-ženskih odnosa, ali i pokazati da su stvari nekad posve jednostavne, ali ih mi volimo zakomplicirati. Više informacija o predstavi možete pročitati ovdje: https://www.teatar-gavran.hr/savrseni-partner-o-predstavi/ .