Uz Noć muzeja Cimper predstavlja i proširenu stvarnost – pripremite svoje mobitele!

26.01.2024. | Dom Rudarstva

Uz Noć muzeja Cimper predstavlja i proširenu stvarnost – pripremite svoje mobitele!

Fotografirajte se s digitalnim likovima iz rudarske povijesti i osvojite nagrade

 

Spomen dom rudarstva „Cimper“ jedna je od lokacija u sklopu Noći muzeja na području Turističke zajednice područja Mura i gorice, a i ove godine pripremili smo nagradnu igru. Naime, u sklopu projekta financiranog iz Hrvatske turističke zajednice u Spomen dom rudarstva Cimper implementirana je proširena stvarnost, pa tako posjetitelji putem pametnih telefona mogu vidjeti ljude i stvari koji nisu vidljivi golim okom! Pripremite svoje pametne telefone i instalirajte čitač QR kodova, uključite mobilne podatke ili se povežite na besplatnu wifi mrežu i krenite sa skeniranjem wifi kodova te uživajte u likovima iz rudarske prošlosti.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri? Fotografirajte sebe i(li) druge s nekim od likova, postajte ih u komentare ispod ove objave:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02MNwvFkS3EpBpZ2DzmJPiRvBFFiYop2Y5bL4ZUWUQ9PRmWdXGhFk3CrPGPHSYgnT1l&id=100083087419096

 i tri najbolje fotografije osvojit će vrijedne nagrade. Spomen dom rudarstva Cimper otvoren je od 16.00 do 23.00 sati, a posjetitelje čekaju i kuhano vino i čaj – dok se ne popije!